Inici -> Calendari de dies inhàbils

Calendari de dies inhàbils

 

Els serveis de la Seu electrònica de l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda estan operatius les 24 hores del dia, tots els dies de l'any.

Quan per raons tècniques es prevegi que la Seu electrònica o alguns dels seus serveis puguin no estar operatius, informarà d'això a la ciutadania amb la màxima antelació possible en l'apartat "Interrupcions del Servei" indicant quins són el mitjans alternatius de consulta disponibles. En aquests supòsits, la informació es publicarà a través de la Seu electrònica o altres mitjans que permetin la difusió d'aquesta circumstància.

Pel que fa al còmput de terminis, es consideren dies inhàbils els establerts com a dies festius al calendari oficial de festes laborals de la Comunitat autònoma i de festes locals d'Santa Perpétua de Mogoda. Els dies festius per a l'any actual s'indiquen al següent calendari.

 

 

Serveis relacionats

 

 

Darrera actualització 13 de gener de 2020

 

Ajuda de la Seu Calendari días inhábiles Interrupcions de servei Catàleg de tràmits Perfil del Contractant Tauler d'anuncis Validació i comprobació de documents Suggeriments y queixes Notificacions ElectròniquesFactures electròniquesPortasignatures


Altra informació d'interés